LIDMAATSCHAP

 

Iedereen die in het dagelijkse leven te maken heeft met de opleiding Commercieel Medewerker Bank- en Verzekeringswezen, in het bijzonder de onderwijsgevende in het Middelbaar Beroepsonderwijs (MBO) en Hoger Beroepsonderwijs (HBO) en ook de Praktijkstage begeleider, kan lid worden van de VDAB. Daarnaast is een lidmaatschap interessant voor uitgevers, exameninstellingen of financiële dienstverleners, omdat daarmee contact gehouden kan worden met het onderwijsveld.

 

Twee vormen

De vereniging kent twee vormen van lidmaatschap: u kunt persoonlijk lid worden of zich aanmelden voor de locatie van uw school.

 

Het persoonlijk lidmaatschap is bestemd voor privé-personen die lid willen worden van de VDAB. De contributie bedraagt € 49,50 per jaar. Het locatielidmaatschap is bestemd voor één bepaalde locatie van een school waar de opleiding Commercieel Medewerker Bank- en Verzekeringswezen wordt aangeboden. De contributie van een locatielidmaatschap bedraagt € 99,- per jaar per locatie. Alle docenten die Assurantie of Bankleer geven en die verbonden zijn aan die locatie, zijn dan automatisch lid van de VDAB.

 

Waarom lid worden

Met uw lidmaatschap ondersteunt u de activiteiten van de VDAB. U vergroot het draagvlak dat de vertegenwoordiging van de VDAB heeft in het Sectiebestuur CMBV van Ecabo. Daarnaast kunt u kosteloos of tegen een gereduceerd tarief deelnemen aan de activiteiten van de vereniging.

 

Lid worden?

Bepaal eerst welk lidmaatschap het beste past bij uw situatie: een persoonlijk lidmaatschap of een locatielidmaatschap. Misschien is uw schoollocatie / organisatie al lid van de VDAB, of hebben ook uw collega’s interesse! Klik hier om het inschrijfformulier te openen.

 

Gegevens veranderd?

Leden wordt vriendelijk om wijzigingen in persoonlijke gegevens en contactgegevens door te geven aan het bestuur.Klik hier om het mutatieformulier te openen.